Tuesday, October 13, 2009

SI COMEL BERBAJU RAYA CONTEST

banyak sungguh contest2 yang dianjurkan oleh bloggers termasuklah aku..
sebonarnya makcik baru nak berjinak2 tok join contest camnie...
jom2 member2 blogger terjah ke BABYIBU nie...
x tau la ada rezeki ke tak kan..sekadar mencuba...
sbb kadang2 anak kita nie bukanlah comel di mata orang..
tapi yang pastinya comel di mata kita kan..kan kengkawan..
botoi x aper yang kukatakan ini...
yang pastinya kali nie ku nak mencuba nasib dengan hantarkan gambar najla nie...
mana la tau ada rejeki kan...

setelah kugodeh2..ini la gambar yang kujumpa...gambar yang lawak sgt bagi aku...


najla with her 'baju kurung'
n naper najla x senyum????
sbb najla baru bangun tido sbb kepenatan beraya...
bila sampai umah tok wan..najla cakap aper?
"mama, kakak lapar la.."
ngan muka masamnyer terus mengadap pinggannyer 2....hehehe

NAMA : NIK NUR NAJLA NIK MOHD FAUZI
UMUR : 3 TAHUN 6 BULAN
--------------------------------------------------------------------------------------------

Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
  • Klik sini untuk Q &A
Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info

Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai
sertai..sbb hadiahnya best wooo..

2 comments:

Nik Ha said...

Good luck ye. Gambar tu cantik walaupun najla serius je..he..he..

IeYzA said...

naper najla cam gitu??akak tak bagi dier duit raya ker???