Monday, October 19, 2009

di kala period...

akhirnya...
setelah hadeef berusia hampir 8 bulan..
kawan baik ini akhirnya datang pada 15/10/2009 baru nie..
yaknie hari khamis....
naper la x 2 tahun..hahahha..
kan bestttt...

hoho..terkulat2 aku ke'pelik'an
sbb dah lama x pakai pad..
terkial2 mencari pad..hahaha, sib baik jumpa 'kotex' yang dah berkurun lama ituh..
sib baik jumaat samapi ahad...
x de aku mengepam sbb coti..gerun nak tengok output time2 peod nie...
tapi akhirnya..aku mengepam juga tadi...
1st time, ketika hari ke 4 la kiranya sbb khamis 2 mai time malam hari...
inilah hasilnya....


dapat 10.5 oz kul 10 a.m tadi..nampak okeh jer..
next time pumping kita gtk lagi camner..
alhamdulillah, masih ada rezeki hadeef
period nie la yang aku amat2222 risau..
ke sebab aku pum dah hari ke 4.....
anyway, moga rezekiku sentiasa cukup untk hadeef...
insyaAllah...

3 comments:

syikin said...

ku risau sgt2 kuasa 10, kalau peod ni dtg, maklumla susu biasa2 shj
kalau dtg time kita tak mengepum rasanya ok

Nik Ha said...

Alhamdulillah output maintain.sy ni takut gak cik P dtg.musti rasa cam ank dara br 1st time dtg cik P..hak..hak..kalau perut rasa semacam tu cpt2 cek takut ada.yg penting kena amik langkah berjaga2 mkn supplement yg boleh maintain susu.kalau sy dpt susu penuh 2 btl cegitu time pam musti menitis air mata tanda syukur & terharu..he..he..emos..

IeYzA said...

InsyaAllah...segalanya ok coz tu sumer datang dari Allah...harap2 rezeki hadeef akan bertambah2 lagi...