Wednesday, October 14, 2009

bengkel pentaksiran..uwaaaaa.....

dalam 2, 3 menjak nie aku mmg x sodap hati....masa semakin menghimpit..
sbb aku kena pergi kursus kat paka, 24-26 oktober nie.....2 jam gak perjalanan 2....
dah la 2...bukan sehari, bukan dua tapi....3 hari 2 malam(malam 2..).
yang aku geram..kalo setakat 2 jam perjalanan..aku mmg x kesah...
sbb akn ku gagahkan sbb nak breastfeed hadeef time malam 2....
ye la...hadeef da nak masuk 8 bulan, belum pernah kutinggalkan dia..huhuhu..
tapi yang menjadi masalahnya...
hohoho....tentatif program terlalu rigid...
abis kul 11.30 malam..
ayyoyoyo.....
camner aku nak balik....
start balik kul 6 pagi beb....
adussssssssssssss....terpaksa ku tinggalkan hadeef n najla ngan papa...
kalo tentatif linear...confirm kupaksa mr hubby cuti..
hangkut2 budak2 see esp hadeef yang confirm carik mama esp time malam...
tapi nak buek camno sbb kuli batak org...
kemana org hantau kesitu aku kena pergi..huhuhu...

buat hadeef cayang...
ala2..cayang mama, mama terpaksa tinggal hadeef ngan kakak ngan papa..bukan mama x nak bawak..tapi x boleh kan....hadeef jangan buat perangai tau time mama x de.....balik je mama kursus...hadeef berkepit n nenen puas2 ngan mama....masa mama x de nanti hadeef minum bekalan ebm yang mama simpan banyak2 tue tok hadeef....moga anak mama sentiaa membesar bagaikan johannnn....

3 comments:

Nik Ha said...

rasa dah komen tp tak sure dpt submit ke tak.bab kusus time ank kecik ni mmg memeritkan tambah 1st time BF nih.lgkan tinggal keje mlm tu pun ank dara ku nangis time nak tdo cari ummi :( sib baik kat tpt keje ni kusus byk kat dlm je kalau kena g jauh2 mau bwk sikecit tu & mak dr kg..huhuhu.Ina ok lah tu byk stok buleh tinggal bb kan tp kalau dah takde stok ni kena bwk bb gak lah kan

ina said...

2 la nik_ha..kalo diberi pilihan mmg x nak...huhuhu..x sangup rasanya hati ini...bab stok 2 alhamdulillah..cukup...tang tak sampai hati 2....

IeYzA said...

tahniah kak sebab still meneruskan bf pada ur little hadeef...very appreciate....