Thursday, October 22, 2009

layan bluessss

hohoho.....alangkah indahnyer hari nie sbbnyer.....
adakah AKu dapat BONUS??? Oh tidakkkkkkkk
adakah AKU bakal dapat BABY lagikk??? Oh tidak juga....
adakah HUBBY ku dapat BONUS???? Mesti la...tapi bukan sebab ituh...
abis 2????
kenapa????
sebab aku dah BERJAYA ABISKAN SILIBUS DIPLOMA n DEGREE...
yeeeehaaaaa
aku rasa nak melompat2..sbb sblm nie tercungap2 cam x cukup nafas...
ganti kelas..wat kelas tambahan esp degree punya paper..banyak wooo..ye lah macro n microeconomics sekali...
kalo diploma..takpe la..just macroeconomics...
kul 10 tadi last kelas...ku rasa nak melompat..
aku p office...siap menjerit..YEEHA....
seme staff sokongan 2 gelakkan aku...
hahahhahhaha....pelik sebab perangai aku yang cam ntah aper2.....
NEXT WEEK dah minggu STUDY...
hahahha..leh la aku berBLOGGING ngan lebih mantap..hahhahaha...
aper2 jom kita zassss layan gambo2 nie...nie time lasst week n week2 b4...masa p jalan2...tapi ntah2 aper2 sbb x sempat nak snap sgt...

on the way to cameron..hadeef n najla keboringan lam kete
hadeef dah kenyang..zzzz dulu...
hadeef in cali brown mummyhugs RS..suka betoii duk gaya anak kanggaroo nie...

najla with her cousin belah papa@jusco perda...abang nashran dan diana

hadeef with abang nashran..suka sgt dapat geng lelaki

najla with her favourite donald duck, daisy n minnie mouse@jusco perda
aduiii..kerasnya mama...anak2 yang keboringan sbb lambat sampai umah..
mamanyer pun sama boring...

eh2..papa x de gambar la..ye la, papa asik drive je or tkg amek gamba kan..
nie la satu mama tempek..kang papa merajuk lak...
nie@bertam
hahhhhh..
lega rasa, bila dapat upload gambar nie..
leh bayang kehappyan ku inihhhh...
lalallalallallala...

6 comments:

Nik Ha said...

Dah settle kije mmg happy bangat kan!Kalau sy terus g beli something adiah kat diri sendiri..he..he..small thing cam eskrim ke, cekelat ke ;)

Weh, ku tak confident lg nak ber'pouch' kat lua umah nih.Try DIY RS tp cam tak brp menjadi gak, sakit bahu, blkg.Pastu berkenan kat mei tai & wrap pulak dah..huhu..Guna pouch dlm umah je. Adnin suka kangaroo carry gak sbb leh meninjau sekeliling..he..he..tp tak lama pun sibuk nak kua :( syg nak let go pouch ni kot2 buleh guna utk hip carry/back carry pulak ke..huhuhu

ina said...

nik ha...hadeef mmg suka bangat duk lam RS nie..dulu mmg sakit belakang..sbb salah setting..dah lama expert la...practise makes perfect..sonok gn rs sbb senang nak bf..n lepas dia terus zzzzz..kalo gaya kanggaroo 2, dia yang x terus pun terus layan ngantuk..mmg x rugi sgt2 beli...kadang2 stroller 2 duk je diam2 lam bonet..sbb malas nak kuarkan...oh ya, dl pakai pouch..hadeef ngamuk2 x suka..dalam RS nie diam lak dia...

Sayang.Ibu said...

yer lega ina kannn bila dah dpt abihkan silibus. intan arini kesukaan sbb dah abih silibus jugakkk... yeayyyyyyyyyy

IeYzA said...

kak ina...nak tanyala, rambut hadeef tu akak potong ker coz nmpk cam macho man jer...ske laaa..nasib baikla anak iza pompuan, kalau laki sure dah tebas dah rambut wat mcm rambut hadeef tu...

Aida Arisya said...

dah tembab dah hadeef...
wahh g cameron...teringt suatu ketika dulu..ahaksssssss

Aida Arisya said...

wahhh dah makin sihat hadeeff...
fuyoo g cameron..bestnyaa..teringt suatu ketika dulu..hikhikhik...