Wednesday, October 14, 2009

shopping lagi...gin&jacqie lap top bag..

akhirnya aku jumpa juga..setelah ku asik duk menjengah blog org....
ghupanya gin&jacqie ada online...ku TAK TAU....ingatkan kat midvalley n isetan..
ye la kan..ku kan duk terengganu...
x kan la nak ke kl semata2 nak carik beg
gin&jacqie nie...
mmg x up to date langsung aku nih....
dalam 2-3 bulan lepas, ada la member aku pakai bag lap top nie..
sejak dari 2 berangan nak pakai
gin&jacqie
yang aku suka sgt..sbb a.k.a handbag...
nie ha kengkawan begnya...


DESCRIPTION: You don't need leather to get a cool laptop bag.
This microfibre nylon is easy to care for and is light weight.
The bag can hold a 13″ to 14" size laptop.

Two exterior pockets for easy access
Zipper top for bag opening
Built-in padded (0.5mm) compartment for laptop
Interior pocket with zip
Multi-compartments for additional organization and storage of items
such as pens, UBS drive, CD etc

Nylon lining
Comes with a detachable shoulder strap

MATERIAL: Microfibre/nylon
SIZE: 36cm x 15cm x 25cm (14" x 5.9" x 9.8")
STRAP LENGTH: 26cm (10")

okeh x kengkawan...
kalo kengkawan kata x okeh, bagi aku..okeh gak..sbb aku yang beli hehehehe
rege RM 169.90 n dapat RM 84.50 after less n free postage (makcik suko...)
ye la, aku bukannya jenis yang suka bawak beg
apatahlagi beg laptop yang x cun 2 n yang sandang 2 (x nampak feminin lak aku yang ganazzz nie..)
laptop lak setiap hari kena usung p kelas...
kalo ada pc pun kat bilik kuliah pun..kalo performance cam "be***" buat aper kan..geram..time nak guna 2 la..
hang la..virus la...power supply rosak la....
macam2..last harung la bawak laptop ke hulu hilir...
pas 2 kena bawak balik lak gara2 kes office kena pecah masuk...
ye la kalo laptop office, x pe la diaorg ganti..
kalo haku punya..tanggung sdr la bebbbbbbbbbbbbb....
aku x nak amek risiko kedua stlh kehilangan acer ku dahulu...
ku baru je order n buat payment tadi..
x sabau lak menunggu beg nie....
huhuhuhu..cepat la.....

2 comments:

Nik Ha said...

nice & practical.kalau sy guna laptop pun mau oder gak tu..he..he..keje sy kena siapkan kat ofis je sbb sytem takleh access kat umah.ku skrg sibuk usung backpack dah sjk bergelar BF mom ni.Kwn2 pakat tanya nak g sekoloh mano..he..he..time kusus ada gak kata byk buku dlm tu..maklumla pustakawan.ku sengih je..

IeYzA said...

nice....sesuai untuk orang cam akak..kalau iza rasanya cam x ok kot sebab perangai cam bebudak...sesuai pakai beg galas belakang...nampak ganazzz skit....huhuhu