Thursday, October 22, 2009

geram sungguh

p/s : kakak kaco adik..hehehe..
nie hobby baru hadeef

geram sgt2..sebab hadeef dah pandai bukak cd dia..
permulaannyerrrrr bila seluar dibukak...tangan mengagau carik velcro 2..


kalo yang snap button mmg x pandai bukak..
kalo yang velcro..sekojap jer...bila bukak je suar...
terus tangan gatai dia tarik velcro 2...

tengok la...
biasa kalo kat umah aku mmg pakaikan snap button..tapi kalo kat taska..
mmg seme bagi velcro sbb x nak susahkan org taska..
ayyoyo...baru 7 bulan dah pandai dah yer....
hahhhhh...dah dapat...
nie bila dah bukak..biasa la...xtvt 18sx ler..

anyway..mama x kesah pun..mama x marah sgt pun..cuma geram sekali sekala....tak per la...hadeef tengah meneroka dunianyakan...bagi la dia meneroka...moga mindanya makin berkembang..

4 comments:

Sayang.Ibu said...

beb.. sama laaaaa ngan anakku si ainin, pantang pakai cd jer, mesti dia bukak. nak2 yg velcro lah..yg button mmg x pandai...;p

IeYzA said...

alahai...comeyynyerr dier pakai cd...sure dah biasa kan...dah tak kekok

GardeniaBoy~ said...

geram jugak..comey~

Nik Ha said...

anak dara ku pun dah pandai kutis2 velcro tu.cd yg murah tu dah boleh tanggal velcronya tp lunatot tak tebukak lg..he..he..tupun sbb ummi cpt pakaikan seluar.nampak gaya kalau nak bercd sajer kena pakai yg button lah. mmg kena bg dorang explore everything kan, langkah berjaga2 kena buh ats tika getah senang nak basuh kalau 'ter'pee pee..ngee