Wednesday, October 7, 2009

kena siap...sangap..sangap...

naper la..sejak balik dari bercuti..lepas raya..aku jadik sangap sgt..banyak keje bertangguh..tangguh2 yang x tau nak buat bila....nak buat entry blog pun sangap gak....
yang pastinya aku kena siap kan ini...

ada 150 script OMR...actually dah tando...markah pun ada..cuma nak masukkan markah 2 yang den sangappp.....aduiii..hari nie kena wat gak...
....
..
..SEBAB
..
.
...
.
aku dah janji ngan student nak tampal esok.......kalo x siap..malu weh...nampak sangat ku suka mungkir janji....

ROGER n OUT dulu...settlekan keje beb..

2 comments:

Nik Ha said...

tu slh satu sbb tak minat jd cikgu/lecturer mls nak wat soklan,tanda kertas..he..he..yg utama mls nak bukak mulut (ada jgk org camni..:P)kalau student ratus2 mau tk tdo mlm.ku ni suka tangguh gak time mood kureng tu.suka keje ngadap buku & pc je.tp kdg2 boring gak, sib baik tpt keje ni ada shift duty kat info desk, bwk student tour library, so kena ckp2 la jgk.he..he..

IeYzA said...

keje sebagai cikgu nie mmg satu keje yang sangat mulia, iza ingat lagi pada cikgu zabedah, dia banyak beri tunjuk ajar, sayang sangat kat dia n kak ina sebagai cikgu, iza hormat pd kak ina...harap kak ina dapat beri penuh komitmen pada tugas yang diamanahkan....cayunkkkk2