Monday, June 15, 2009

joy angel plastic liner feedback

ingat x last entry aku ada bbrp barang yang dibeli n aku janji nak bagi feed back...setelah mencuba JA liner nie...ada beberapa kekurangan dan bestnya guna this liner....


YANG BESTnyer...
1) x yah susah2 carik getah, sebb dia dah already come with ziplock
2) liner nie tebal n bagi aku berkualiti
3) ziplock nie mmg ok sbb bila aku golekkan ebm, tekan2 mmg x terbukak

YANG X BESTnyer...
1) measurement dia x betul..aku pindah dari MLO bottle 4 oz..bila masuk lam liner nie jadik 6 oz, bila 5 oz...jadi 7 oz..bukan aper..asyik terperasan EBM 2 banyak jer...hahhahaha...
2) banyak guna space sbb kalo nak cun, letak tegakkan..sbb liner nie keras sikit...

SO, dalam banyak2 liner dari segi LAWA aku VOTE joyangle...dari segi keTAHANan n senang nak URUSKAN aku VOTE playtex n dari segi MURAH aku vote for YHAB

2 comments:

umisyifa06 said...

salam...xde ke liner yg boleh direct ltk kat breastpump, x payah pindah2...anyway good info,playtex liner ku byk lg,nanti2 bleh try joy angel...mcm mana hadeef boleh masuk x dlm ring sling? naufal meronta2 nak mengeluarkan kepala dia

Norazlina Abdullah said...

kalo x silap medela punya boleh tetapi kalo nak sebut medela tu pepaham la harganya..hehehehe..rabak la umisyifakan....hadeef suka style kanggaroo carry...nak hip carry x leh lagi kan kecik lagi..nasib baik kepala dia dah keras....kalo duk style nak bf 2 memang meronta2 gak...