Tuesday, September 29, 2009

kisah lawak hari nie...


nak gelak pun ada..geram pun ada..
apahal la aku nyanyuk sgt hari nie..
nyanyuk bawak botol susu....
ntah aper la aku pk pagi tadi..pagi2 tadi dah pelik..beg fs 2 macam kecik jer..
tapi malas nak cek sebab da lambat..
tup2..nak pump kul 10 tadi..
hahahhahaha..aku lupa bawak botol..alatan pump lain bagai bawaknya...
last2 terpaksa guna tupperware kecik yang kubeli smlm..
sib baik x bawak umah lagi smlm..cadangnya nak bawak abalik ari nie..zassss..
tudung x berapa ketat...so aku ikat ngan getah..
tak tau sejauh mana leh bertahan...
sdgkan perjalanan aku +- 25 km gak 2
tawakkal je la..

godek punya godek locker..jumpa 1 playtex..sekurangnya yang nie mmg selamat sampai kan...
bekalan hadeef esok...ishk2...
x pe la...yang penting hadeef dapat gak bekalan freshhh...
terpaksa ku kurangkan sesi jadik 2...
n x tau lak berapa dapat ari nie..
bantai la labu..
sbb takut x muat dalam cooler...kang penuh sgt tumpah lagi banyak sbb..
bekas 2 cap COSWAY bukannya TUPPERWARE...
hahhaha..mak labu betui aku nie...
tapi tgh pump aku gelak sorang2..
leh x korang imaginekan...
aku pump guna FS..siap pasang handsfree kit..
tapi kat bawah x de botol..ku tadah ngan bekas tupperware 2...
siap bekas 2 aku letak atas meja...sbb malas nak pegang...
aku pun melangut kat meja n masih lagi sempat berblogging..
hahahhaha....
klakauuuuuuuuuuu kannnn.....
PENGAJARANNYER : check la elok kit ngepam 2..sib baik pump lam bilik..kalo kat surau..malu beb !!!

6 comments:

DaniTheGirl said...

Hahahah...saya selalu jadi camtu tapi naseb baiklah rumah dengan ofis ni sekangkang kera so boleh lari balik amek kalau jauh sure teruk menahan bengkak dan terpaksa kurangkan mengepam, next taim spare botol kat ofis kot...

IeYzA said...

sonoknyerr hadeef dapat bekalan dari mama dier...sure hadeef kekenyangan....

mamanoa said...

da nama pun otai..mcm-mcm style..even xder btol pun bleh pam..huhhu..mmg otai la...
kena berguru ni..huaaa.ahuuaaaaa

ina said...

terpaksa la mamanoa..macam2 style kena buat...janji leh express susu...oh ya, thaniah dah dapat jadok permannet staff..x sempat nak commnet lam blog...

ina said...

dani..2 la...kalo umah dekat leh la..tapi ina..50km pergi balik..haru kalo nak balik...
ieyza..alhamdulillah, rezeki hadeef kali nie///

Nik Ha said...

Saya lak tertinggal tube hr ni. Kemain siap2 amik port, dah stimulate utk let down tetiba tgk mcm tak lengkap je pam nih.Terpaksa la blk umah,sib baik dkt je. Lenkali mmg time ingat tu kena amik terus. Ku nih short term memory jer :P