Tuesday, September 15, 2009

mengidam..

hah?
aku mengidam???
adakah aku mengandung tatkala hadeef baru menjengah usia 7 bulan...
ohhhhhh tidak...
sebenarnya aku mengidam ini...

TART NENAS BUNGA a.k.a sewaktu dengannya
...
..
.
....
..
tapi kat sini yang banyak yang ini



TART NENAS GULUNG

ku tak suka yang ni...x best..x de feel makan tart..
susah sungguh di terengganu nie..
dulu masa SIL kat johor
dia selalu bawak balik kg tart bunga nie
sekarang, dia dah bermastautin di sini
so...kecur air liuqqq pun terpaksa tahan
tadi masa kat kelas...
aku siap pesan kat student..
alang2 dah balik raya 2...
kalo ada kat umah tart bunga 2
bawak2 ler....
ku ngidam sgttttttttttt
dah bertahun nak makan...
nak buat x larattt....
pleaseeeeeee rindunya TART NENAS BUNGA ITUHHH...

7 comments:

AziE-rAh said...

Wuish sedap tu...
Tp mmg skrg ssh nak jumpa tart bunga... Tart gulung byk..
Azie pun ada dpt.. Tart gulung & tart bunga... Kwn bg..
Tp tu la.. gebu sgt.. Ish, org dh bg komplen plak.. hehehehe...

anie said...

memang nampak menarik sesangat..dah lama tak jumpa pattern ni biasa tart gulung jek..

ina said...

azie-rah...susah la dapat..sbb 2 suka tart bunga..dia x berapa gebuss sgt...

anie...menyepi je hang..:)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

tart gulung kalo pandai buat..gebu..sedap makan..

puan punyer said...

dah lama x makan tart nenas bunga. sblm kemunculan tart gulung itulah tart wajib. tapi skang tart gulung sajer.. dua2 poon sedapppppp

Nik Ha said...

Masa kecik2 dulu mmg ayah selalu beli ikut kilo kat kampung. Mmg best!walaupun dah lama kat perantauan, mknn kat kg jgk yg jd idaman kan ;)(ni sayalah ni).Kalau tat gulung kena tgk2 gak, yg btl2 sdp je sy suka sbb ada yg gebu sgtlah, jem tak sdp lah

IeYzA said...

tart nenas yg bunga tu mak iza still wat lagi kak...tapi iza x bagi org makan, just untuk family jer coz skang nie susah nak jumpa tart cam tu lagi...mak wat pun just untuk anak2 dier jer, bukan nak wat banyak...so, kalau dapat tu stok untuk kitorg makan jer....cedappp sangat......