Monday, November 9, 2009

turn ...

cakap pasal turn nie..
cam ornag kawen 2,3,4 la plak..hehe..simpang la..
x de...
terkadang x adil lak bila asik bercerita pasal hadeef jer...bukan x ingat...
tapi terkadang entry 2 bersusun mau menunggu que...
hehe...tetiba teringat kat anak dara yang makin keletah...
kiranya turn najla la plak..
tetiap hari minta mama hantarkan ke sekolah...
bila hantar ke school(TASKA)..dia cakap, bukan kat sini..
tapi..kat sebelah (TADIKA)..
bagi dia school dan sekolah adalah BERBEZA..
hahahhaha....
najla sekarang asik seronok mengambil gambar...
pantang tgk handphone mama or papa..
suka sgt mensnap gambau 2...
last month ku belikan DOODLE PRO-FISHER PRICE..
mahal gak 2..hehee...
tapi dah lama nak carik yang agak berkualiti sikit..
kalo yang murah2 x berapa terang..
tulisan nampak nampak x nampak..
n silap2 leh patah....
seronok sgt najla..
sblm asik tulis ngan buku jer...
skrg dah ada DP nie..asik itu yang dibawaknyer ke dapo..umah tok...
siap suh mama amek gambau 2 time dia melukis..

cepat la mama..peace...
mengada2 sungguh
adik mana leh tgk kakak sonang..
hasilnya...spongebob...boleh la kakak..ada ghupe x 2..
oh ya..nie lak gamba2 yang najla amek...


tapi gambar yang dia amek banyak gambar hadeef..hahaha.adik kesayangannya..sekarang najla ngan hadeef cam belangkas..asik bergomol..main tarik2 rambut...huh...



kalo dah kamceng...tido pun sehati sejiwa...
anak2 ku..kamulah permata hati mama...:)

3 comments:

IeYzA said...

kak....fisher price tu baper harganyer??iza teringin la nak beli...tp tgk budget dulu....

Rizziela said...

cute sangat waktu diaorang tido..

mcm tu la kakak sejati..sayang sangat kat adik dia

Nik Ha said...

So sweet...Hakimi pun time baik asik cium je adik dia, time nak menyakat, adik tdo dikacau suh bgn, tanak share brg mainan la. Adik setakat ni tak reti kacau abg lg,setakat tarik rambut sikit2 & cucuk2 idung je kalau dkt2 dgn dia..he..he..