Sunday, November 15, 2009

@mesra mall

oh ya..kebosanan melanda jumaat lepas..
mr hubby beria(@ aku yang beria2..) mengajak ku ke mesra mall kat kerteh..
jauh gak 2..tapi mengenangkan burger king dan donut big apple 2..
layanzzz je la..
hang p bayang la..bertolak kul 11++ am..sampai sana dalam jam 1 tgari 2...
n bila p sana kedainyer..cenoettt je...
ada la lam x sampai 20 outlet...
outlet yang ada just bodyshop, carlo rino, popular,adidas,burger king,big apple,al ikhsan,tomei,poney n benerapa outlet lain yang dah x berapa ku ingat...giant pulak x bukak2 lagi..nampak barang kat dalam dah menimbun...
Oh ya..yang paling aku ingat mesti la toy R us..kekekeke..
sempat lagi mengendeng2 mr hubby belikan mainan tok bebudak dua org 2...
sib baik2 kedai2 yang jat mesra mall nie x dak kat ganu..
kalo ada maunyer terkilan kat..
ye la ponat2 makcik berhempas pulas ngan budak yang x nak duk lam carseat nie....
paling lama dia duduk ada la 15 minutes..
pas 2 melalak2..geramnyer...
bukannyer x biasa duk lam 2..
p keje..balik keje..
walaupun ku pegi satu kete ngan mr hubby..hadeef still in car seat..
tapi memang dia x suka....
ke ANAK LELAKI MMG CAM 2 hah kengkawan.....
dah la melasak tahap kuasa gaban lam kete 2...

tgk 2, nak duk lam car seat..tapi freestyle...tau la mamanyer pump susu guna freestyle gak..huhu...x dek safety langsung..oh ya, kakak duk depan..teman papa...sampai2 jer sana...
jalan2 kat seme kedai...tapi sebelum 2 makan dulu....tok pengetahuan, ku x penah makan burger king nie...ku amek blackpepper burger n mr hubby amek mozza aper ntah..yang pastinya mmg besar gedabakkkkk....sampai x abis....hadeef cam biasa, mesti la bawak bekal bubur dari umah..


lepas makan2 kitaorg melepak punya lama kat toy R us 2....sembat lagi merembat VTECH computer laptop tok kakak n FISHER PRICE stride to walk....sib baik najla x ngamuk kat sini...ye la ...mainan punya banyak....dah pesan awal2..ikut apa yang mama beli jer.....

penat.....kul 4.00 kitaorg bertolak balik...sempat lagi singgah beli buah ciku..yummie, manis sgt....2 pun sbb cian kat budak2 sekolah yang tolong parents diaorg berniaga...kul 6 baru sampai umah....malam 2 seme tido mati....zzzzzzzzzzzzzzz..............

1 comments:

Yanna said...

hehe burger king paling best whopper tu.. besar gedabak tp beeeeeeeeessssssttt...