Wednesday, November 11, 2009

BABY SNOWDROP GIVEAWAY

Tengah jalan2 blog member2 terjumpa nie ha...
BABY SNOWDROP GIVEAWAY
cam menarik je kali nie sbb ni bukan contest sbb suka-suki tuan umah nie nak bagi night cloth pad yang dah lama ku angankan..
ingatkan hati memang nak tapi tgk harga 2 yang kembang kempis...
itu la..mak beria beli anak CLOTH DIAPERS dgn harapan x nak anak kena bahan kimia berbahaya..
tapi maknyer pakai jer pad yang berbahan kimia nie..
tapi kat sini mmg murah..berbaloi2...
so far ku pun dah try beli jap tadi...
pakat2 ngan member2 office sbb seme berminat nak pakai
(nampak gaya kena jadik reseller gak nie)....hehehe
ye la...mengelakkan penggunaan bahan kimia nie..
oh ya kat babysnowdrop nie bukan setakat clothpad jer..
ada gak ringsling (cam nak cuba jer brand nie lak)..n fenugreek (to increase ur milk supply)..
jom kengkawan..kita layan


BannerFans.com

Now Baby Snowdrop is having a giveaway, not contest ye, just a small giveaway kepada sume bloggers. Actually for uolls punye info, baby snowdrop ingin memperkenalkan pada sume our new products which is Baby Ring Sling & Modern Cloth Pad. So for a start, baby snowdrop nak giveaway pd uolls yg berminat for Cloth Pad sample. Baby Snowdrop akan beri sample one piece of Night Pads to every each of you. Free je, tak yah byr. Hehe... But before that, ade syarat2 nye. Giveaway ni open seminggu je (until 16 Nov 2009) So scroll down for details k....

Step 1

Copy and paste mana2 code below on your blog. Kire add banner Baby Snowdrop la.

BannerFans.com



BannerFans.com



Step 2

Become Baby Snowdrop's follower.

Step 3

Make entry tentang Baby Snowdrop's Giveaway ni in blog uolls. So boleh share pd sume kan for free samples cloth pad.

Step 4

Leave your name, email address and blog/website kat comment. Nanti we will visit each blog and tgk whether qualified tak to get the free sample. (If nak Baby Snowdrop link balik your blog, pls inform k)

Finally, we will list name and blog yg qualified to get free sample, then uolls have to email to me your full name, address and phone number(ni utk nak pos)

NOTE : Anyone yg still publish banner Baby Snowdrop for at least a month, your blog akan qualified to next month lucky draw, we pick one winner randomly. Winner akan qualified to get one piece of Ring Sling from Baby Snowdrop. Lucky Draw ni akan berjalan selama 3 months berturut2 until bulan February.

2 comments:

Nik Ha said...

Ku dah ziarah kedai tu, menarik ;) azam nak cuba CP gak tp pn. peod tak mai lg..he..he..Good luck for the giveaway. Nak join gak nanti :)

ina said...

nik ha...
jom2 pakai cloth pad..
ku dah peod..
dah 2x dah..