Wednesday, November 11, 2009

bunga

semalam najla demam..
panas sgt..x sampai hati nak tinggalkan kat taska..
jadi ku amek keputusan bawak najla ke office
coz ku banyak kerja..banyak script exam nak di tanda...
luckily, ku ada bilik
kalo x hehe, mana nak sorok anak nie..
bos nampak kang...hehe..dah terpaksa..
oh ya, sebelum datang offiec,
sempat lagi gi basuh TAW779 yang dah x nampak bentuk ketenya ituh..
melangut tunggu lama gak..
cian najla ..gelisah jer..
bosan agaknya..
tetiba najla mintak pen n buku..
sib baik ada note book kecik..
n dia pun start menconteng...



pas 2 tunjuk kat mama...

mama, pandai x kakak lukis bunga??
bila aku pandang...eh, ye ke kakak lukis..
ye la mama...
nie ha...

cam ada seni kan..
aku pun x penah terlintas nak lukis bunga cam 2 (sbb aku mmg tgn bangku..hehe)
bunga..oh bunga...

4 comments:

Sayang.Ibu said...

pandai najla lukis beb..anak aku si aina lom pandai lukis lagi, menurun kekerasan tangan aku nih agaknya.. hahahhaaa

Nik Ha said...

Wah ada bakat tu. Boleh digilap2 lagi, masuk contest melukis ke

ina said...

intan..
tangan najla 2 lembut sikit agaknya...
melukis mmg dia suka...kalo ABC..sampai 2 je la..dah D..malas dah nak sambung...

nik ha..
nanti akan kugilap2 lagik..

ina said...

intan..
tangan najla 2 lembut sikit agaknya...
melukis mmg dia suka...kalo ABC..sampai 2 je la..dah D..malas dah nak sambung...

nik ha..
nanti akan kugilap2 lagik..