Thursday, January 15, 2009

tahun baru 2009

dah lama x masuk post baru...Selamat Tahun Baru 2009...hari nie dah 15/01/09..baru nak post untuk year 2009..tapi rasanya belum terlambat..rindunya pada 2008..Azam? dari kecik sampai lani umur dah masuk masuk 30 pun..tak abis2 org tanya pasal azam..n aku tak pasti apa azam aku tahun nie..yang PASTInya..mestilah untuk mencapai kejayaan DUNIA dan AKHIRAT..memantapkan lagi ekonomi keluarga...sebab tahin nie insyaAllah naik umah baru..dapat baby baru..pakai kete baru..so..ekonomi mestilah MANTAP...sekurangnya kalo x tercapai...azam 2 still ada kan..achieve tahun depan pun bole gak..:p...

Tak lupa pada my hubby..TAHNIAH atas usaha abang untuk 2008 sbb dapat anugerah "STAR CLEARK" PERODUA untuk 2008..i'm proud of u sayang..mmmuaahhh...moga2 2009 makin bersinar untuk kita....

Untuk najla..ape erk..opss course mama ngan papa berbangga dapat anak macam najla..cerdik, keletah, pandai amek hati mama n papa n macam 2 la..tahun nie najla kecik lagi...3 bulan lagi najla masuk 3 tahun...n najla dah dapat adik baru...tahun depan papa kata najla dah kena start meNGAJI ngan papa n tokki..n mama papa harap najla akan jadi anak yang akan berbakti pada AGAMA, BANGSA dan NEGARA...

SELAMAT TAHUN BARU 2009 untuk.....wish u ALL THE BEST..

1 comments:

Aida Arisya said...

amin...moga bertambah rezeki...bkn najla je x sabar nk tgk adk baru ni...aunty pun x sabar nk trima ank buah baru ni..hahaha...