Wednesday, January 28, 2009

masuk pencuri..siri 2

nak jadikan citer....geram umah masuk pencuri masa 25 december 08 pun x ilang...tup2 last thurday (15 January 2008) naik lagi..kali nie time kitaorg ada kat umah....brani sungguh..dan yang peliknya...kami X SEDAR langsung...masyaAllah...kali tido mati ataupun kena PUKAU....bila aku bangun je subuh nak solat,..peliksgt naper wallet hubby ada kat atas almari kecik2..n purse aku berterabur....bila aku chech SAH...pencuri masuk lagi tok kalo ke 2 dalam masa sebulan..

tefeon..alamak..kena rembat gak...sony ericson hubby K800i n nokia 6300 menjadik mangsanya kali nie....duit dalam RM300....then yang paling aku GERAm..ya Allah..jam TITUS hadiah anniversary yang ke 3 untuk my hubby jugak ilang....

tapi..pencuri @ mat gian nie ada taktik baru kot..di tinggalnya simcard tefon aku ngan hubby cun2 atas cabinet...kurang hajau..tefon je nak...tapi aper2..kami bersyukur sangat2 yang kami x dia apa2 kan...ye lah...dgn anak keciknya...dengan aku yang sarat nie...Allah masih lagi melindungi kami....sekurang harta dunia boleh carik..walaupun.......susah nak di gambarkan dengan kata2...hiks..hiks....cedihnya........sekurangnya rezeki yang mat gian 2 x berkat di dunia mahupun akhirat...cuma rezeki kita je tak dek....

CHEDIHNYA..................

1 comments:

Aida Arisya said...

laaa kena masuk pencurik lagik..ishh ishh ishh...nasib baik diorg x buat apa2 kn...smpt jgk tu diorg bukak simcard tu...