Monday, August 17, 2009

sibuk..

aku curi2 masa jap..rehat makan n solat....
kalo ikut aku sibuk bangett..
naper..sbb aku terlibat sbgai auditor dalaman bagi audit kualiti UDM kali ke 3 nie..ni la tahun ke 2 aku bergelar AUDITOR...
ku benci bangat jadik auditor...
bagus sgt ke aku nie sampai dipilih..
naper aku x suka jadi auditor kali nie :
PERTAMA : sbb nie time cuti semester pendek, nie la kesempatan aku bersuka sbb x yah ngajar..tapi terbantutt wooo..
KEDUA : hadeef sakit mata..sepatutnya, aku sbgai ibu x patut letakkan anak kat taska..tapi aku x leh cuti..cuti dibekukan..cian anakku ituh..
KETIGA : sibuk bangat, aku kena baca manual kualiti bagai...kalo x camner nak kaitkan ngan bukti ketakakuran 2 kan....
KEEMPAT : apalagi..aku x sempat berblogginggggg..acara kegemaranku..
KELIMA : aku x sempat nak pump susu, aku mmg siap mengomel PTj yang aku AUDIt nie...x de surau..x kan aku nak pump lam tandas beb..geli..pepaham lam keadaan tandas org malaysia nih..nak pump lam kete..malas nak start kete..pasang aircond...last2 aku buat 2 sesi jer...biasa 3 sesi....huhuhu..jangan la susuku merudum..huhuhu...

TAPI...
ada yang aku suka time audit nie...
sebabnya..AKU LEH MAKAN FREE SEMINGGU...hahahha..aku kan juara bab makan nie..hahahahha....

kawan..ku akan mencengah berblogging next week...bila ramadhan menjelma...mesti ada masa sikit..sbb dah x perlu makan kat office nei.....bubbyeeee.......

2 comments:

syikin said...

susu mu banyak ina, ye la hrp2 jgn merudum, susu ku cukup2 je huhu

RAI said...

Ina... titik kan air zam2 kat mata bb...