Sunday, August 9, 2009

ebm...oh ebmmm.....

selamat berMINGGU SUSU IBU..walaupun dah berakhir..ku sibuk bangattttt...
nie entry untuk diri sendiri..tapi member nak baca aper salahnya...hahhahaha...sbnrnya..ku sedih bangattttttt...naper..sebab smlm ku letgokan 8*3.5 oz ebm hadeef..


kenapa...

bukan sebab thawed ebm ku ini cair sbb df lupa nak tutup...tapi sebab..............my df dah camnie....



yang dalam plastic putih 2 ebm aku tarikh 21/4/2009-30/4/09.....pek yang start dibuka hari nie...yang dalam bakul techi ice n icepack serta stok ebm 1/8/09-8/8/09...mesti korang kata aku nie membazirkan....tapi df aku dah sesak....my ebm stok now..uncountable......aku pun malas nak pedulik dahh....dulu beria gak kira...skrg malasssss....ada lebih fresh..aku simpan....n rotate 2 ebm n 4 fresh untuk hadeef every day....walaupun aku malas.....bap pump mengepam...aku masih lagi rajin....pump..pump...everywhere even tgh drive sekalipun..thanks to FS merealisasikan matlamatku inih....

opsss...kan ada satu lagi freeze 2 pintu 2....oh no..no..itu pun dah penuh ngan barang2 basah yang lain..dah tepu.......

....
....

....

.
..
.......

tapi, dalam pada 2..aku berterima kasih sgt2...terutamanya thanks for Allah kerana masih memberi peluang aku bf hadeef sampai ke saat nie...kalo Allah x izinkan..mungkin perjalanan ini dah lama terhenti....n kawan2 yang x putus2 mendoakan perjalanan ini dipermudahkan.....
.
..
.
..
puasa...it's will comeeeeeeeee againnnn......sudah bersediakan anda....ya allah, kuatkan perjalanan hambamu ini....

5 comments:

Anonymous said...

perrgghh...banyak giler stok...
jeles sungguh ni...selagi mampu buat stok bebanyak, buat lah... nanti, kalo malas mengepam baru menyesal, itu sudah terlambat... huhu... jgn jadi mcm saya ni...anak dah 1 thn 9bln, kais pagi mkn pagi kais ptg makan ptg...huhu...

.:: wannieda ::.

ina said...

alhamdulillah wannieda..rezeki untuk hadeef kali nie..stok pun alhamdulillah,..x penah surut lagi..maintain lagi..mungkinkah sbb ku x peod lagi.....ala, naka wannieda dah besarkan..x lama dah 2 nak dapat PhD...S3 dah begitu berjasa 2....FS ku inih, x balik modal lagik..hehhehehe

Anonymous said...

salam my ex-lecturer... best la bc blog cik na nih..byk tul ebm cik na... jeles...jeles... skrg nih saya duk berangan2 plak nk beli pam freestyle yg mcm cik na guna tu..mcm best je.. -izadila-

puan punyer said...

best gler byk stok. mampu k akoo nk buat benda yg sama nih. dag dig dug cuak beb

puan punyer said...

medela FS mmg best yer....... tp mahal bangat...... to mmg wishlist tu.pstt ader sesapaer nk let go pump tu x??? hehe