Monday, February 9, 2009

my work station..

tak pernah aku tempekkan keadaan office aku yang bersepah nie..student ramai (alasan semata-mata)..this sem ajer dah around 180 org..so pepaham la camne keadaan work station aku nie time student hantar tutorial, assignment n kuiz..x masuk lagi time mid term exam n final..huh..lagi bercelaru...apa2 pun aku bersyukur sangat sbb aku diberi bilik..bukan cubicle like the certain private employee..( sbnrnya...senang nak buat operasi mengepam bila dah naik keje after pantang..)..

sem nie kena ngajar microeconomics subject for diploma student..5 different courses in the mass lecture class...buku rujukan sem nie..by deviga n karunagaran...my lovely text books..hehehe..perasan tak wajahku yang cun time bujang2 dl..hehehhe

nie dia fail2 kursus yang perlu dikemas kini untuk untuk AUDIT DALAMAN nanti...huh..mintak2 lambat lagi..file berterabur...


ha..last sekali...keje2 student yang perlu disemak...banyaknya..bila nak siap nie..pas nie kena sambung la....

3 comments:

Aida Arisya said...

bilik ari tu ke bilik lain ni..tp..cam terperasan je gmbr no dua tu....pict yg kat mouse tu...gmbr kat cameron ekk...hikhikhik

Norazlina Abdullah said...

a..a.....time kita p cameron dl..time ku kurus2 dl...bilik ari 2 la..next year kot baru pindah bilik lain..blok khadijah lak..

Aida Arisya said...

ooo ye ke..wahh terharunyaa...ada lagi gmbr tu kat meja tu..hikhikhik...hahhaha time kurus2 ekk..ala ni after bersalin nanti gerenti kurus cam dulu balik..hihikhik...