Sunday, February 15, 2009

kelulut..

aktiviti jumaat diteruskan lagi..tapi disebabkan papa on duty this friday..maka aktiviti ditangguhkan ke petang hari..aktiviti ke mana...pantai peranginan kelulut..bukannya apa...bukan nak p main pantai pun..nak p pekena udang celup tepung kegemaran aku n najla..:)..mr hubby mmg ikut je kalo cakap nak g mana..mungkin dia rasa dia terlalu sibuk n kurang luangkan waktu bersama kami..ceewah..sedih lak...dalam kul 4 kami gerak kesana..tapi kecewa sgt sbb kedai favourite kami x bukak..terpaksa jengah2 ke kedai2 lain..n kedai pilihan ke 2 nie akan di testimonikan jap lagi....

najla n papa tgh menunggu order nie...muka keboringan tapi nasib baik service ok..

nie dia hidangan yang kami order...best tak..kalo rasa teringin 2 mai cepat2 jalan2 ke terengganu..tempat nie on e way sblm sampai kuala terengganu kalo dari kuantan..dalam 30 km sblm bandar kt...yummie...bestnya...


najla kusyuk with her ABC..

the result of the 2nd best stall nie :-

* agak berpuas hati dengan service yang agak cepat..walaupn x leh challenge kedai favourite kami 2...
* harga : agak berpatutan..total RM 18
- sotong : RM 10
- ikan : RM 3
- keropok : RM 2
- ABC : RM 2
- air kelapa : RM 1

kami kekenyangn tahap kuasa maksimum..papa kata time balik 2, mata pun ala2 nak tertutup sbb banyak sgt makan..hehehhehe...
cayypk2..mah jalan2 terengganu..CUTI2 MALAYSIA..


0 comments: