Wednesday, February 3, 2010

menunggu...

tak sabar rasanya....menunggu parcel dari penang sampai..
parcel dari mybabypitstop...n satu lagi dari nini kat kajang...
permulaan 2010....dan niat 2010.....
hehehhe...
niat??????
niat aper??
niat nak beli CD from US la...
dah lama duit nie berkepuk je dalam bank..hahaha
dah lama dah x memborong CD....
insaf sbb dah banyak...
n keinginan baru datang lagik bila.....
banyak CD in my collection bermasalah dari segi PUL...
ada yang terkoyak..terpisah...n macam2..
geram2...
seme2 2 brand China....
tapi x leh salah kan...
biasa la..dah setahun lebih pakai...
dari najla lagi...
actualllllyyy...
ni la yang aku tunggu..
hopefully esok sampai....
nie dia...

CLEMENTINE BUM GENIUS OS

KIWI GROBABY OS
( nie caler vanilla, ku order hijau sbb blackberry dah out of stock)

GUMBALL RUMPAROOZ OS
(mama beli yang snap button)


BLUE HIBISCUS HAPPY HEINYS OS
(aci la hadeef erk, mama geram yang bunga2 nie..)

n last but not least for this 2010...

MAMA LITTLE HELPER ORGANIC OS...
(organic CD yang agak murah but original from US..thanks nini for introducing me)


so total seme 8 keping..hehehe..4 keping dari babypit stop n 4 keping dari nini (nini, i promote u nie...)

cepat la sampai...nanti bila my little hadeef dah try....akan ku letak review yer...harga???? tok sah tanya erk....hehehehhe...actually..x kesah brand aper2 pun kita nak pakai...apa yang penting kita dah SELAMATKAN ALAM SEKITAR kita dari sampah yang dah menimbun nie kan...kalo aku beli CD US nie..dah lari dah konsep berjimat..hahahhaa....

7 comments:

Azrina said...

Ina, nanti boleh tak bagi feedback MLH tu..aritu nak beli gak tapi nak tgk dlu sesapa yang pakai sbb ingat nak cuba satu

ina said...

okeh...mamaAna,ari 2 ina ada beli sekeping MLH dari blogshop member kita tu..ghupa yang 2 tiruan punya...owner MLH kat US cakap diaorg x penah keluarkan warna purple..so far, yang velcro nie harga dia RM58..ok lah kan...ina beli ngan online member dari kajang....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam singgah
sy baru berCD

if kuyak cepat pon takleh nak salahkan beli CD yg sy beli tu..sbb takdela mahal sgt pon..tapi janji leh tahan at least setahun...itupun dah mengutungkan..selain jaga alam sekitar..:-)

i follow u

Sayang.Ibu said...

wahhh... dasat ko CD baru... aku dah lama gak x beli CD nih.. hahahaaa... btw.. da rembat ariani nampak?? best kannn....ahahahaaa

Azrina said...

Ina, MLH tu beli kat MumLB ker? Konfius laaa dia jual tiruan ke apa sbb saya nak cuba satu. Ingat nak try gak buatan US tapi Aisyah alah ngan fleece tapi kadang2 pakaikan gak bila punggong dia bersih. Nanti bagi feedback suma laaa hehe

ina said...

mamaAnna...ina rasa ina beli kat ibuazshoppe..mmg tiruan..dia punya insert bamboo dah tercabut2..x de mana dah bamboo..getah dah longgar terus...harga dalam rm 35 rasa..kalo nak ina leh gtau kat member ina 2..dia x de blogshop rasanya..kalo mamaAna nak try satu leh la ina g tau member 2...ocnfirm jatuh hati sbb ina dah beli dulu tapi yang button...bila MLH dah kuarkan velcro terus rembat...dulu ina beli kat ebay..rm50++ gak..skrrg dah x de la....

Azrina said...

ina, mintak no hp atau boleh tak kita bersms..cam tak sesuai nak ckp sini...019-3856943, along. saya nak kumpul bamboo dan nak bawak sample2 tu kat gath susuibu nanti. Ina jom joint sekali..