Tuesday, July 7, 2009

hadeef demam

bila dah baik eczema...tup2 last day hadeef demam..petang ahad mama amek hadeef bs hadeef kat taska cakap hadeef demam...biasa hadeef inject pun x demam...tetiba lak demam...tokki cakap demam nak meniarap kot..sbb hadeef dah 41/2 bulan tapi x meniarap lagik...malam bawak hadeef p jumpa paed...paed kata paru2 ok n sbb virus...so hadeef dibekalkan paracetamol jer....cian anak mama..lepas satu, satu lagi...disebabkan malam 2 demam hadeef x brp nak kebah..mama amek cuti tok jaga hadeef..najla pun selsema ngan batuk cikit..musim kot...najla apa lagi..seronok sgt la x yah p school.....

demam2 pun...main xtvt utama gak..

cian hadeef, x larat la mama..

moga anak mama cepat sembuh...tadi berat hati mama tinggalkan hadeef.....najla pun liat nak p school sbb asyik cuti jer....anak2 mama...

2 comments:

Aida Arisya said...

get well soon...bila nk jmp hadeef ekk...

Nik Ha said...

Ada kwn pesan hati2 guna cool fever sbb ank dia nak kena 'tarik' sbb pns terkumpul di kepala. Dr pun pesan pd sy better lap2 air kat seluruh bdn.Benda tu tak membantu sgt dia kata.dulu pun saya selalu guna cool fever tu tp 2nd baby ni tak guna dah.