Monday, May 25, 2009

NOW AVAILABLE... coolababy one size cloth diaper


available colour :

1 orange
1 white

1 insert - RM 30

hurry up...stok baru akan sampai lagikkk..

PAYMENT :
BANK ISLAM - 13017020621454 (Norazlina Abdullah)
MAYBANK - 163019483656 (Nik Mohd Fauzi Nik Hassan)
CIMB - 12180080542526 (Nik Mohd Fauzi Nik Hassan)

berminat?...sms me at 0109001513 or pm me @ susuibu.com or ym :norazlina_abdullah

5 comments:

pizet77 said...

salam....sy berkenan sebenarnya nak order cd coolbaby tu gak yang 2 insert 2 pieces kaler biru 2-2...saiz m sebenarnya x penah lg pakai cd ni(baby pun x de lg...)saje la nak try untuk percubaan dulu

Norazlina Abdullah said...

tgh preggie erk.....bersemangat mommy nie...hehhehe..boleh ajer kalo nak..nanti i bookedkan...

umisyifa06 said...

salam...sy pun nak try jugak cd coolbaby ni, nak warna 1)pink (w/pun babyku boy tp nak kaler pink sbb cdku xde lg kaler pink ni), 2)baby blue 3)purple .... ada lg ke ina?

umisyifa06 said...

salam...saya berminat nak order cd coolbaby warna 1)pink(saja la nak kaler pink walau babyku boy sbb koleksi cd xde lg kaler pink) 2)baby blue 3)purple... masih ada lgkah?

Norazlina Abdullah said...

umi syifa..stok yang ada skrg 1 purple, 2 orange, 1 dark bule n 1 white...kalo nak pink mungkin 4-5 hari lagi baru sampai....sbb x cukup, ina order lagik..camner? nak tunggu yang 2 ke?