Wednesday, March 3, 2010

geram...menunggu....



alkisahnya dah banyak hari aku menunggu .....

parcel dari everythingbabything....2 keping CD BUM WEAR....yang aku geramm....tunggu punya tunggu parcel x sampai2....dari parcel 2 gerak dari pj 25/02/10..korang bayang la dah berapa hari.....

geram punya geram....aku contact joanne dr everythingbabything nie..n dia bg tracking number
kat aku..n bila aku check..dah sampai UDM since 1 March 2010....siap ada nama lagik kerani yang amek parcel 2....

pepagi aku g jumpa my assistant, pie...to collect this parcel at BPOP (tempat terima parcel di UDM nie)...last2 pie balik dia cakap...parcel x de..in system pon tak dak..sedangkan makcik kerani bernama ROZILAWATI siap ada num IC dah terima.....

aku call si ROZILAWATI nie dia cakap..puas carik barang 2 x de..n dia mengaku dia dah sign barang2...termasuk barang aku..dia cakap mungkin barang termisplace sbb dia x ceck satu2 pun..senangnyer keje ko..dia cakap dah puas carik tapi x dek..kureng hajar.....aku siap cakap camner leh ilang sedangkan awak sign....pas 2 terkial2 nak jawab....pas 2 senang je mintak maaf........hilangkan barang org senang je nak mintak maaf....rm140 2....senang je ko nak carik duit banyak 2....

aku punya geram...aku hempas je tefon 2 tadi.....nak hajar dia sikit..biar lebih bertanggungjawab..biar dia carik barang aku sampai jumpa.......GERAMMMMMMMMMM..asik nak carik hal je ngan aku........korang pernah x camnie.....

6 comments:

UmiDAnisH said...

penah, tp bukan pasal barang.. geram pasal ada org perasan bos tp 1 keje tak reti.. pastu kita buat keje dia dapat nama.pastu bodek bos hentam kita... sakit jiwa la.. rasa cam nak bertukar jd atromen

Sayang.Ibu said...

pergghhhh gerammmm beb... abih x kan burn gitu je brg ko??...huhuhuu

ina said...

geram beb..angin aku dah tahap kuasa cipan nie.....x tau nak cakap camner.......hopefully ada lah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

la...sabar jela..

mahal tu..rm140 ..
kita pong nok beli CD rege RM50 pon terkial2 nok beli..wekkekeke

ade kut tu..termissplace (ayat sedakkan ati)

Ammi Sara said...

aku pernah kena gak, beli tudung on9, cek kat sistem da smpi pos bangi tp dia tulis c2 delivery posponed coz xde org kat umah. kepala hot dia.time 1.15 tu aku ada kt umah mama tu, abg alim kat luaq umah tgh tgu AAM baiki keta kami rosak!

suka hati je depa ni.last2 aku kol pos bangi. mcm2 alasan beri. aku mintak smbg kat bos terus.dpt lecture free dr 'lecturer bertauliah' ni, hehe..

aku dah nk balik penang dah time tu, so kena g amikla ...

geram beb!!
-terlebih sudah...-

amnikhassim said...

kerani bhgn trma brg tu mmg g2... saya aritu siap dh tulis felo FIT pon boleh dia hntr gi ke hostel blok biruni... pening ka depa ni..
ntah2 parcel akak dah ke hostel x???try tnya lg... saya 2 kali kena...