Monday, April 5, 2010

2010 new addition....

alhamdulillah....2010 bakal lagi menyinari hidup kami lagi...
alhamdulillah najla dan hadeef bakal dapat adik hujung tahun nie....
got a 7 weeks pregnancy now....
masih terlalu awal....
setakat ini masih ok lagi meneruskan trisemester pertama...
cuma letih sikit malam sbb still continue direct feed hadeef waktu malam....
hadeef still totally on thawed ebm kat nursery (rezeki hadeef sbb masih ada stok)
sorry sayang...
mama x larat nak pump..kalo pump..mama akan menggigil2 membawa ke malam...
mama cuma larat breastfeed hadeef malam jer....
2 pun mama bagi hadeef makan kenyang2..baru la hadeef kurang nyonyot...
maaf hadeef, dikala hadeef berusia 1 tahun 1 bulan...mama dah berikan adik untuk hadeef...
tapi hadeef dapat adik nanti dah dekat 2 tahun kan..
hadeef masih leh manja banyak2 ngan mama....
lagipun mama kan dan makin tua....opsssss..........
kena productive sikit....
2 pun berbanding 1st and 2nd pregnancy.....
rasa makin 'berat'..
makin x larat....
camner la kalo preggy di usia 35++ nanti...
mama x sanggup....
mama pun x sanggup nak wean off hadeef..comey hadeef time nenen mama..hiks..hiks...
susu tok hadeef masih ada...
cuma x la semeriah dulu kan.....
apa2 pun ini lah rezeki kami sekeluarga.....rezeki Allah yang kami rancangkan...
moga Allah permudahkan pregnancy kali ini...
moga anak2 mama akan menjadi anak yang soleh dan solehah..
Aminnnnn....

6 comments:

Rizziela said...

Alhamdullilah...rezeki tu....Tahniah

Afne said...

tahniah ina. moga dipermudahkan sepanjang mengandung & melahirkan.

RAI said...

Tahniah !!! semoga selamat semuanya...

scudmami said...

congrats

syikin said...

tahniah ina, take care

ibudhani said...

salam kenal...congrats.....smoga mommy n bb sehat ye...