Monday, December 15, 2008

my Free Style...


akhirnya..barang yang ku tunggu2 tiba jua....teruja sgt when aja call on 13th Dec cakap yang my FS dah post..huhuhu..x sabar nak tgk depan mata sendiri pump 2...biarlah lambat lagi delivernya yang penting boleh kutatap setiap hari...moga2 my breast will provide more n more milk 4 my little one when i look everyday on my lovely pup..hehehehe..then sibuk2 kat seminar..hubby call kul 10.00 am semalam cakap my pump dah sampai..adussssss..cepat la abis...x sabar nak balik tgk pump...balik jer umah terus selongkar packet 2..then yang kami bertiga ( me, hubby n najla ) begitu teruja tgk Fs..keciknya....x macam dalam gambar..x caya rasanya....berbaloi walaupun harganya..huhuhu..RM 1700...hahhaha...aku tutup mata jer....aku tahu ini yang terbaik untuk anakku...( dan seribu..sejuta penyesalan untuk najla sbb x dapat breasfeed najla selama 2 tahun..just sempat 3 month saje sbb nun jauh..maafkan mama sayang).....aja thanks....on your services provided..i really appreciate...najla teruja ngan botlle susu 2 samapi duk main dekat +- 1 hour..duk bagi bear minum n macam2....cuma aku x bagi pump 2 takut ROSAK....kan belum guna rosak...takut woo...bukan barang murah....n isyaAllah....akan ku breastfeed kan my little ones selama mana dia mahu...Aminnnn....

3 comments:

yanna said...

nk gak buat blog tp belum berkesempatan lg. lg pun dok terror mengayat yg pnjng2 :))

Norazlina Abdullah said...

boleh je..bukan rajin sgt mengarang..tapi terkadang idea 2 datang sendiri la..:)

puan punyer said...

Bilerlerr ku dapat FS tu jugerrrrrrr. angan2