Monday, November 17, 2008

minggu peperiksaan berakhir.............

alahamdulillah...minggu peperiksaan dah berakhir..apalagi minggu berhadapan ngan skrip2 jawapan student lak..mai aiiii..dah la paper aku nie diberinya 15/11/08....total student lak around 170...nak submit lak dalam online b4 25/11/08..matila.....sempat ke tak..ya Allah..naik berpinau tgk tulisan bebudak nie.....last 2 night bawak balik skrip kat umah...najla kata mama sibuk erk...banyak keje erk..najla nak pen ngan kertas gak la..nak buat ije gak..then aku beri kat dia..n kusyuk betul dia melakar macam2...faham betul anakkku ini walaupun usianya baru 2 thn 7 bulan...sejjuk perut mama ngandungkan najla...moga najla jadi orang2 yang berguna satu masa nanti..bisisk hati kecil mama sambil berdoa...

Datang ofis this week..ini la keje aku...datang..punch card..then macam biasa ngadap skrip...punch card keluar...kalo balik lewat biasanya dah x wat balik papaer script lagi...cian najla n papa nak bermanja lak...:p...sibuk memanjang mama nie....

Cepat2 la berakhir...dah x larat nie....ya Allah..bagilah kekuatan pada hambamu ini...Aminnnnn...

0 comments: